Om oss

Elisabet
Elisabet Spross: Utbildad Samhällsplanerare vid Uppsala Universitet. Anställd som analytiker/utredare på VO Samhälle i Borlänge (Samhällsbehov, Tillgänglighet och hållbar utformning). Utöver aktiviteterna i traineeprogrammet är jag främst involverad i det systematiska punktlighetsarbetet som är ett branschgemensamt arbete med målet att öka punktligheten för järnvägstrafiken med fem procent till 2020.

Jan_Fredrik_liten
Jan-Fredrik Wahlin: Utbildad Samhällsgeograf från Lunds Universitet. Anställd som samhällsplanerare på VO Samhälle Region Syd i Kristianstad (Samhällsbehov, sektionen Samhällsplanering). Som samhällsplanerare är jag involverad i de tidiga skeden i fysiska planeringsprocessen och arbetet med åtgärdsvalsstudier.

Björn Wedin: Anställd som projektingenjör på VO investering i Härnösand. När jag inte deltar i det
gemensamma aktiviteterna så hjälper jag framförallt till i uppstart och avslut av investeringsprojekt. Det handlar både om att säkerställa de beställningar vi fått från samhälle och underhåll, men även om att överlämna slutförda projekt till underhåll.

Fredrik
Fredrik Thulin: Har studerat järnvägsteknik på LTH, Campus Helsingborg. Anställd som projektingenjör på ERTMS-projektet, Stora Projekt i Solna. I ERTMS-projektet har jag fått arbeta med allt ifrån tidsplaner och riskarbete till komunnikation.

Tillsammans kommer vi jobba på PDR Lao Ministry of Public Works and Transport, Department of Transportation. På vår kontor finns även National Road Safety Committee Secretariat. Ministeriet ligger snett mittemot Triumfbågen som ni kan se på kartan nedan.